mandag 27. februar 2012

Mann kjørte utfor fergekai




Mann kjørte utfor fergekai
Det var natt til lørdag at den 54år gamle mannen av østeuropeisk opprinnelse kjørte utfor fergekaia i Brumlevik.

Mannen som kom kjørende fra Summevåg, hadde i følge vitner i høy fart,og gikk akkurat klar fergekøa. Bilen han kjørte, en BMW Z8 kjørte under fergebommen og rett på sjøen.
Vitner beskriver hendelsen som svært dramatisk. Det viser seg at mannen hadde politiet på jul. Bilen var stjålet fra en bilforretning i Oslo to dager før. Politiet i Summevåg tok opp jakta på mannen, etter at han hadde rana den lokale gullsmeden. Mannen settes også i forbindelse med Litauisk mafia, og storstilt narkotikasmugling. Noe som støttes opp under av observasjoner av at mannen kastet små pakker ut av bilen under biljakta. Vår mann på stedet beskriver hendelsen som svært skremmende for de som var tilstede under hendelsen. De aller fleste var ventende, som skulle med neste ferge. Disse har alle fått tilbud om støtte fra kommunens kriseteam.
Brannvesenets redningsdykker var på stedet etter ca 10 minutter, men livet til mannen stod ikke til å redde. Et vitne skal ha gjordt forsøk på å svømme ned til mannen, men som vi ser av bildet ligger vedkommende fastklemt under bilen.
På grunn av det tragiske utfallet i saken, blir SEFO koblet på saken, for å se om politiet har fulgt alle retningslinjer under den dramatiske biljakten. Brumlevik Tidene sin nettutgave vil holde deg oppdatert i saken.

av Helge Solevåg

3 kommentarer:

  1. Dette er en liten øvelse i å skrive nyhetsartikkel. Den havnet veldig i skyggeland, så den kan ikke komme med i noen oppgave. Takk til sønnen min ADrian som lånte meg leikebil og legomann. Også takk til gullfisken Findus for lånet av "leilighet" (akvariet)

    SvarSlett
  2. Jeg lurte en stund på hva dette var for slags studieblogginnlegg :) ..men da var alt oppklart. Takk til Findus ja.

    SvarSlett
  3. Må si eg syns denne nyhetsartikkelen e ganske fantastisk, bra arbeid med å ta bilde som matche og bygger opp under teksten. Sjøl om den ikkje e så seriøs. Disse typene artikler heter vel noe spesielt og (satire?) og eg e veldig glad i satire. Det første eg tenke på e http://www.theonion.com/ som har litt mer realistiske saker. Å laga ein satireavis kan jo vær minst like spennende som å laga ein skikkelig ein for elevene, men e kanskje ein dårlig ide med hensyn til læreren og andre elever.

    SvarSlett